Home

 

Cursussen Februari Maart staan op de planning.  Klik op cursussen en activiteiten .  Maximaal 6 deelnemers.

Ook kun je inschrijven voor een  cursus kaart kompas/routeplanning en gps  als een privé trainingen 1 of 2 personen. Kijk hiervoor onder het cursusaanbod. Voor de overige cursussen en trainingen neem even contact op.  Interesse? Stuur een e-mail naar frans@orientatie-trekking.nl

Laagste prijsgarantie Kompassen. !!!!

Voor het aanbod kompassen in de shop https://www.orientatie-trekking.nl/shop/ Mocht je ergens in Nederland of België een aangeboden kompas goedkoper kopen (met uitzondering van aanbiedingen). Neem contact op Interesse? per e-mail naar frans@orientatie-trekking.nl. Dan kun je voor die prijs deze bij mij het bestellen en ik betaal de verzendkosten in Nederland!!

Leer je trail-, hike-, trektocht of (berg) wandeltocht goed voorbereid en zelfstandig te maken.

Tijdens de trainingen, cursussen en workshops leer je om zelfstandig, voorbereid op pad te gaan, grenzen te verkennen en te genieten van de tochten. Zoals voor één- of meerdaagse tocht in de lage landen, trektocht, hike of trail op hoogvlaktes, berggebieden en ander wegloos terrein.  Deelnemers aan trailrun en adventurerun & racing leren we het zelfstandig je “pad vinden”. De voorbereiding, uitvoering en veilig terugkomen zijn de drie basispijlers. Ook zo maar een actieve dag uit met bekenden of collega’s is mooie optie. Interesse? Stuur een e-mail naar frans@orientatie-trekking.nl of kijk onder cursussen.

Trekking, Lezingen, Nieuws & Shop