Nieuws

Beste mensen,

Ik hoop dat jullie allen gezond zijn en blijven de komende tijd.

In de bijlage heb ik in de nieuwsbrief vermeld de laatste stand van zaken en een mooie prijsvraag.
Mogelijk ergens tot ziens of contact in 2021. En pas op met vuurwerk is nit echt van toepassing deze jaarwisseling.
Maak er wat moois van en ga goed voorbereid op pad om er optimaal van de genieten in 2021.

Per 1 februari 2021 weer cursussen en trainingen.  Per 1 februari 2021 gaan we weer van start met het inplannen met onze cursussen en training Minimaal 1 en maximaal 4 deelnemers Binnen de dan geldende richtlijnen. De informatie hierover volgt z.s.m. of neem even contact op.
Privé cursussen voor 1 of 2 personen op een datum in overleg.
Voor vragen en informatie over de verschillende onderwerpen kan informatie en advies worden gevraagd via de mail. Voor materiaal aankoop zie hier boven onder shop. Blijf gezond! Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden. Klik op contact.

Zakboek Kaart Kompas GPS bestellen Voor wandelaars, hikers, survivalspecialisten en avonturiers, kortom iedereen die door de vrije natuur trekt, is het noodzakelijk dat je je goed kunt oriënteren. Onmisbaar daarbij zijn kaart en kompas. Locatiebepaling en navigatie met satellietnavigatie (gps) vormt een aanvulling hierop die niet meer is weg te denken. Auteur Frans Welkamp. Dit handige zakboekje geeft alle informatie die je nodig hebt om in onbekend terrein je weg te kunnen vinden. Tourleader en oriëntatietrainer Frans Welkamp beschrijft puntsgewijs een voor iedereen te begrijpen driestappensysteem om met een zo min mogelijk aantal handelingen de route of je eigen positie te bepalen. 17,50 euro bij afhalen(na afspraak) en in Nederland thuis bezorgd 20,- euro. Hoe bestellen: Stuur een mail naar frans@orientatie-trekking.nl. Ik stuur je dan een factuur. Na betaling zal ik het item toezenden Dit boekwerk wordt als syllabus tijdens de cursussen gebruikt. Heb je dit boekwerk al krijg je 17.50 euro korting op de cursusprijs. Kijk ook hierboven onder shop. Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden. Klik op contact.

Sta nu ook op de online kampeerbeurs tijdens deze dagen. Kijk hiervoor op Online Kerstbeurs | Kampeerhal Roden