Nieuws

Spiegelpeilkompas, Silva, Expedition S. 72,50,- euro -Tijdelijk uitverkocht. Interesse neem contact op!!

Met declinatiecorrectie, clinometer/hellingshoekmeter, vergrootglas & mm- en inchschaalverdeling. Lichtgevende punten voor nachtnavigatie. Romers/kaarthoekmeter : 1:25.000 & 1:50.000  &1:100.000 -coördinaten schaal .. Met quick release halskoord. Aanbevolen voor navigatie over langere afstanden in open terrein of in combinatie met kaart-navigatie. 5 jaar garantie. Deze kompassen staan wereldwijd bekend als beste op het gebied van nauwkeurigheid en duurzaamheid. -Gewicht: 86g.  72,50,- euro bij afhalen Na afspraak)of in Nederland thuis bezorgd Hoe bestellen: Stuur een mail naar frans@orientatie-trekking.nl. Ik stuur je dan een factuur. Na betaling zal ik het item toezenden per post Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden. Klik op contact.

Dry bag met Dry Pump is een 25 liter IPX4-droge zak met dubbel gebruik. 15 euro per stuk.
Per 2,  25 euro ex verzendkosten.

Kleur Groen of Rood.
Haal het meeste uit uw uitrusting die je draagt of vervoert.
140g. Afmetingen: 67 x 30 x 20 cm.
Je uitrusting blijft droog
Gelaste naadconstructie voor maximale waterdichtheid‎ IPX4
Extra: In ongeveer 5-6 x pompen is een standaard luchtmat volledig opgeblazen of het bijpompen van je self inflating matras. Voorkomt vocht in luchtmatten bij het opblazen‎.
Dit door een speciaal ontworpen dop en afvoeruitlaat op de zak of het bijpompen van je self inflating matras.
Deze lichtgewicht tas is gemaakt van  75D diamant ripstop polyester en 40D diamant ripstop nylon met TPU backings en gelaste naden voor waterdichting en de dop op de afvoer uitlaat.‎
15 euro  of per 2 25 euro  euro bij afhalen(na afspraak) en in Nederland thuis bezorgd 23,- of per 2, 33,- euro. Hoe bestellen: Stuur een mail naar frans@orientatie-trekking.nl. Ik stuur je dan een factuur. Na betaling zal ik het item toezenden per post Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden.

Tot 10 augustus zijn er nog enkele mogelijkheden voor privé trainingen 1 of 2 personen.  Voor meer informatie over de onderwerpen klik op de activiteiten hierboven of neem contact op.

Voor vragen en informatie over de verschillende onderwerpen e-mail zenden of klik op contact .Voor materiaal aankoop zie hier boven onder shop. Blijf gezond!

Aanbieding!!!!!! Voor je groep of vereniging!!!!

Set van 10 Silva basis plaatkompas met rode griprand om de kompasroos

Set van 10 plaatkompassen met centimeter schaal 1:50:00,  25:000 en declinatie aanduiding. Met Loep
Aanbevolen voor navigatie als je op het pad blijft in combinatie met kaart-navigatie.
Per set 125 euro bij afhalen(na afspraak) en in Nederland thuis bezorgd 132,50 euro. – Beperkte voorraad.
Hoe bestellen: Stuur een e-mail naar frans@orientatie-trekking.nl Ik stuur je dan een factuur. Na betaling zal ik het item toezenden.
Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden. Klik op contact. Meer kompassen klil op de Shop

Zakboek Kaart Kompas GPS bestellen Voor wandelaars, hikers, survivalspecialisten en avonturiers, kortom iedereen die door de vrije natuur trekt, is het noodzakelijk dat je je goed kunt oriënteren. Onmisbaar daarbij zijn kaart en kompas. Locatiebepaling en navigatie met satellietnavigatie (gps) vormt een aanvulling hierop die niet meer is weg te denken. Auteur Frans Welkamp. Dit handige zakboekje geeft alle informatie die je nodig hebt om in onbekend terrein je weg te kunnen vinden. Tourleader en oriëntatietrainer Frans Welkamp beschrijft puntsgewijs een voor iedereen te begrijpen driestappensysteem om met een zo min mogelijk aantal handelingen de route of je eigen positie te bepalen. 17,50 euro bij afhalen(na afspraak) en in Nederland thuis bezorgd 20,- euro. Hoe bestellen: Stuur een mail naar frans@orientatie-trekking.nl. Ik stuur je dan een factuur. Na betaling zal ik het item toezenden Dit boekwerk wordt als syllabus tijdens de cursussen gebruikt. Heb je dit boekwerk al krijg je 17.50 euro korting op de cursusprijs. Kijk ook hierboven onder shop. Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden. Klik op contact.