Nieuws

Op dit moment zijn –  privé trainingen 1 of 2 personen mogelijk binnen de geldende richtlijnen.
Voor vragen en informatie over de verschillende onderwerpen e-mail zenden of klik op contact .Voor materiaal aankoop zie hier boven onder shop. Blijf gezond!

Aanbieding!!!!!! Voor je groep of vereniging!!!!

Set van 10 Silva basis plaatkompas met rode griprand om de kompasroos

Set van 10 plaatkompassen met centimeter schaal 1:50:00,  25:000 en declinatie aanduiding. Met Loep
Aanbevolen voor navigatie als je op het pad blijft in combinatie met kaart-navigatie.
Per set 125 euro bij afhalen(na afspraak) en in Nederland thuis bezorgd 132,50 euro. – Beperkte voorraad.
Hoe bestellen: Stuur een e-mail naar frans@orientatie-trekking.nl Ik stuur je dan een factuur. Na betaling zal ik het item toezenden.
Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden. Klik op contact. Meer kompassen klil op de Shop

Zakboek Kaart Kompas GPS bestellen Voor wandelaars, hikers, survivalspecialisten en avonturiers, kortom iedereen die door de vrije natuur trekt, is het noodzakelijk dat je je goed kunt oriënteren. Onmisbaar daarbij zijn kaart en kompas. Locatiebepaling en navigatie met satellietnavigatie (gps) vormt een aanvulling hierop die niet meer is weg te denken. Auteur Frans Welkamp. Dit handige zakboekje geeft alle informatie die je nodig hebt om in onbekend terrein je weg te kunnen vinden. Tourleader en oriëntatietrainer Frans Welkamp beschrijft puntsgewijs een voor iedereen te begrijpen driestappensysteem om met een zo min mogelijk aantal handelingen de route of je eigen positie te bepalen. 17,50 euro bij afhalen(na afspraak) en in Nederland thuis bezorgd 20,- euro. Hoe bestellen: Stuur een mail naar frans@orientatie-trekking.nl. Ik stuur je dan een factuur. Na betaling zal ik het item toezenden Dit boekwerk wordt als syllabus tijdens de cursussen gebruikt. Heb je dit boekwerk al krijg je 17.50 euro korting op de cursusprijs. Kijk ook hierboven onder shop. Voor informatie kunt u ons het best een e-mail zenden. Klik op contact.