Links

NKBV Regio Oost

Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) Regio Oost.

Snow Leopard Adventures

Avontuur op niveau!
Waar ons programma begonnen is met reizen naar de Nepalese Himalaya, is deze inmiddels uitgebreid tot het meest veelzijdige Himalayaprogramma, alsmede een breed aanbod in berggebieden als de Andes, Hoge Atlas, Kilimanjaro, Nieuwzeelandse Alpen, Rocky Mountains, en dichterbij huis: de Europese Alpen en de Pyreneeën. Ons reisprogramma bestaat enerzijds uit korte, middellange en lange trektochten en expedities, en anderzijds uit actieve rondreizen en cultuurreizen.Tijdens al onze reizen staat avontuur voorop!

https://everestsummitersclub.org.np/

De Summittersclub.
De 50 leden van de Mt. Everest Summiters Club, Rolwaling, Dolakha zijn alle nog levende “Summitters van de Mount Everest” uit Beding, Nepal.

Doelstelling:
Naast de sociale en culturele activiteiten zoals de inzet tot behoud van de typische Tibetaanse kleding met voor gehuwde vrouwen de zilveren plaquette, heeft deze club 2 belangrijke doelstellingen;
– Financiële opvang en bijstaan van de kinderen uit één ouder gezinnen of wezen uit Rolwaling waarvan de Sherpa tijdens een expeditie is omgekomen. Op dit moment zijn dit 10 kinderen. Deze krijgen een schoolopleiding die bij hen past en verdere begeleiding.
– Het behoud van het culturele erfgoed. Op dit moment wordt er de herbouw van de Monastery in Na ( Ne of Nye) het zomerdorp op 4200 meter en de nieuwbouw van de Gompa in Beding afgewerkt.
Fishtail is één van de supporters van deze club. Ook geven wij sponsorlezingen over trek- en klimtochten in Nepal ter ondersteuning aan de projecten van deze club.

Bourgondischbewegen

Wij organiseren meerdaagse wandel- en fietstochten voor mensen die van het goede leven houden: de Bourgondiërs. Voor iedereen die geniet van heerlijk eten en drinken, maar ook graag sportief bezig is.

Alpenweerman=weerbericht Alpen en Benelux en op maat. Ook cursussen en workshops

So be prepared – Alpenweerman brengt jouw dagelijks het meest betrouwbare weerbericht voor de Alpen en de Lage Landen. Daarnaast verzorgt Alpenweerman clinics, trainingen en excursies. In Nederland maar ook op locatie in de Alpen. Neem contact met ons op.